Rvg dijagnostika 2017-10-19T12:29:23+00:00

Rvg dijagnostika

Rvg dijagnostika

RVG dijagnostika je digitalno snimanje zuba uz 95% manje zračenja od klasičnog RTG-a.

RVG je digitalno snimanje zuba uz 95% manje zračenja od klasičnog RTG-a.

RVG – radioviziografija

RVG je digitalno snimanje zuba uz 95% manje zračenja od klasičnog RTG-a. U prednosti je jer omogućuje momentalni pristup analize slike i preciznu dijagnostiku. Kompjuteriziranom rengenskom dijagnostikom RVG najpreciznije ćemo diagnosticirati probleme koje imate, a isto tako i obaviti liječenje zuba.

RVG dijagnostika  | Dentalna implantologija i estetika Koran
Dentalne usluge
Radno vrijeme

Kontakt

Naši pacijenti

“Zadovoljna sam osobnim  pristupom doktora koji je za svaku pohvalu, kao i naravno, stručnošću cijelog tima i kvalitetom usluge.”

Erna Legec, Rijeka
“Posjet ordinaciji doživljavam kao odlazak na ugodno druženje s dragim osobama (koje pritom brinu da moj osmijeh uvijek bude savršen :)).”
Tina Smilović Peruza, Rijeka

“Kod dr. Korana dolazim godinama i uvijek ga bez razmišljanja preporučam i ostalima. Osoblje je stručno i profesionalno, a usluga na najvišem nivou. Ono štomije posebno važnoje odlazak stomatologu bez stresa, jer je atmosfera ugodna i opuštajuća, a njihov pristup prijateljski.”

Danijela Kolanović, Rijeka

“U ordinaciji se osjećam opušteno i stres ne postoji. Izrazito mi je važan odnos s doktorom i povjerenje koje sam stekao jer mi uvijek pristupaju pažljivo i s puno strpljenja objasne svaki detalj terapije. Stručnost tima je neupitna.”

Miroslav Jerković, Rijeka

Dogovorite termin za pregled

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Radujemo se vašem dolasku.

DOGOVORITE TERMIN