Laserska terapija 2017-10-19T13:03:15+00:00

Laserska terapija

Laserska terapija

U dentalnoj medicini primjenjuju se laseri za tvrda i meka tkiva. Laserska zraka je u stvari svjetlosni prijenos energije koji možemo koristiti u terapijske svrhe.

U dentalnoj medicini primjenjuju se laseri za tvrda i meka tkiva. Laserska zraka je u stvari svjetlosni prijenos energije koji možemo koristiti u terapijske svrhe.

U Dentalnom studiju Koran pružamo laserske tretmane mekih tkiva pomoću jednog od najmodernijih laserskih aparata. Radi se o znanstveno ispitanim metodama laserske terapije koje ovaj uređaj omogućava.

Laserska terapija | Dentalna implantologija i estetika Koran

Najčešće se spominje lasersko izbjeljivanje i biostimulacije kod zarastanja rana nakon kirurškog zahvata. Međutim, upotreba lasera daje odlične rezultate i u brojnim drugim terapijama: endodonciji, maloj kirurgiji, parodontologiji, oralnoj patologiji (herpes i afte), desenzibilizaciji zuba, dentalnoj patologiji (inicijalni karijesi), estetskoj stomatologiji, itd.

Dentalne usluge
Radno vrijeme

Kontakt

Naši pacijenti

“Zadovoljna sam osobnim  pristupom doktora koji je za svaku pohvalu, kao i naravno, stručnošću cijelog tima i kvalitetom usluge.”

Erna Legec, Rijeka
“Posjet ordinaciji doživljavam kao odlazak na ugodno druženje s dragim osobama (koje pritom brinu da moj osmijeh uvijek bude savršen :)).”
Tina Smilović Peruza, Rijeka

“Kod dr. Korana dolazim godinama i uvijek ga bez razmišljanja preporučam i ostalima. Osoblje je stručno i profesionalno, a usluga na najvišem nivou. Ono štomije posebno važnoje odlazak stomatologu bez stresa, jer je atmosfera ugodna i opuštajuća, a njihov pristup prijateljski.”

Danijela Kolanović, Rijeka

“U ordinaciji se osjećam opušteno i stres ne postoji. Izrazito mi je važan odnos s doktorom i povjerenje koje sam stekao jer mi uvijek pristupaju pažljivo i s puno strpljenja objasne svaki detalj terapije. Stručnost tima je neupitna.”

Miroslav Jerković, Rijeka

Dogovorite termin za pregled

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Radujemo se vašem dolasku.

DOGOVORITE TERMIN