Endodoncija 2017-10-18T10:47:58+00:00

Endodoncija

Endodoncija

Endodoncija je postupak liječenja i sanacije upalnih procesa u pulpi zuba.

Endodoncija je postupak liječenja i sanacije upalnih procesa u pulpi zuba.

Endodoncija | Dentalna implantologija i estetika Koran

Zašto je potrebno vaditi živac?

Zbog dubokog karijesa ili traume može doći do upale zubnog živca. Tada je potrebno živac odstraniti i obraditi korijenske kanale (napraviti endo terapiju). Ukoliko se to ne učini, infekcija se može proširiti na podrucje oko vrška korijena (periapeksno područje). Takva progresija infekcije ima za posljedicu stvaranje granuloma. U prošlosti su se zubi vadili kada bi došlo do upale živca, danas primjenom endodontske terapije korijenskih kanala to više nije tako.

Endodoncija | Dentalna implantologija i estetika Koran

U Dentalnom studiju Koran prilikom endodonske terapije koristimo RVG, nikal titanijum rotirajuće instrumente, trodimenzionalnu obturaciju korijenskog kanala, apeks finder, ozon i laser što endodonsku terapiju čini bezbolnom i vrlo učinkovitom.

Dentalne usluge
Radno vrijeme

Kontakt

Naši pacijenti

“Zadovoljna sam osobnim  pristupom doktora koji je za svaku pohvalu, kao i naravno, stručnošću cijelog tima i kvalitetom usluge.”

Erna Legec, Rijeka
“Posjet ordinaciji doživljavam kao odlazak na ugodno druženje s dragim osobama (koje pritom brinu da moj osmijeh uvijek bude savršen :)).”
Tina Smilović Peruza, Rijeka

“Kod dr. Korana dolazim godinama i uvijek ga bez razmišljanja preporučam i ostalima. Osoblje je stručno i profesionalno, a usluga na najvišem nivou. Ono štomije posebno važnoje odlazak stomatologu bez stresa, jer je atmosfera ugodna i opuštajuća, a njihov pristup prijateljski.”

Danijela Kolanović, Rijeka

“U ordinaciji se osjećam opušteno i stres ne postoji. Izrazito mi je važan odnos s doktorom i povjerenje koje sam stekao jer mi uvijek pristupaju pažljivo i s puno strpljenja objasne svaki detalj terapije. Stručnost tima je neupitna.”

Miroslav Jerković, Rijeka

Dogovorite termin za pregled

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Radujemo se vašem dolasku.

DOGOVORITE TERMIN